Den Haag,
12
december
2016
|
14:30
Europe/Amsterdam

Hoofdprijs 250.000 euro December Kalender kraslot in West-Friesland

De eerste hoofdprijs van 250.000 euro netto van het December Kalender kraslot is eruit. Bij Vivant aan het Raadhuisplein in Wervershoof is het winnende kraslot verkocht. Er zit nu nog 1 hoofdprijs van 250.000 euro in de prijzenpot van het December Kalender kraslot van 10 euro, naast nog vele andere grote en kleinere prijzen.

De gelukkige winnaar kreeg het kraslot cadeau op Sinterklaasavond. “Elk jaar krijg ik van mijn broer voor Sinterklaas een December Kalender kraslot. Natuurlijk wel eens 10, of 20 euro gewonnen, maar dit is niet te bevatten.” De winnaar weet nog niet wat hij met zijn prijzengeld gaat doen. Hij zet hoe dan ook zijn broer in het zonnetje.

Over Krasloten
Krasloten is een spel van Lotto bv, onderdeel van Nederlandse Loterij bv. Nederlandse Loterij maakt sport en bewegen bereikbaar voor zo veel mogelijk mensen: van Olympisch tot Paralympisch en van breedtesport tot gehandicaptensport. Door mee te spelen met één van onze kansspelen draag jij óók bij aan een gelukkig en gezond Nederland. We hebben geen winstoogmerk en zorgen ervoor dat het resultaat volledig ten goede komt aan de Nederlandse samenleving, de sport en goede doelen. 63 procent van het resultaat wordt afgedragen aan het ministerie van Financiën en 37 procent aan sport en aan goede doelen. Meer weten? www.krasloten.nl / www.nederlandseloterij.nl