Den Haag,
11
november
2016
|
10:24
Europe/Amsterdam

Hoofdprijs Staatsloterij 10 novembertrekking valt in Limburg

De winnaar ontvangt 1 miljoen belastingvrij

Den Haag, 11 november, 2016 - Bij de Staatsloterijtrekking van donderdag 10 november is de hoofdprijs van 1 miljoen euro gevallen op een Staatslot dat werd verkocht in de provincie Limburg. De gelukkige winnaar ontvangt dit bedrag belastingvrij.

“Wat een goed nieuws. Ik wil de nieuwe miljonair van harte feliciteren en we hopen hem/haar binnenkort persoonlijk te mogen ontvangen op ons kantoor in Den Haag,” laat prijswinnaarbegeleider Arjan van ’t Veer van de Staatsloterij weten. De identiteit van de winnaar wordt overigens niet prijsgegeven.

De Jackpot van de Staatsloterij is bij deze trekking niet gevallen. Of de Jackpot van de Staatsloterij wel of niet valt, bepaalt de Jackpotmachine, gevuld met 1 oranje en 6 blauwe ballen. Iedere trekking wordt 1 bal getrokken. Als dat de oranje bal is, valt de Jackpot. Voor de volgende trekking, op 10 december aanstaande, staat de Jackpot op 14,4 miljoen euro.

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.