Rijswijk,
11
december
2021
|
10:23
Europe/Amsterdam

Hoofdprijs Staatsloterij valt in Arnhem

Samenvatting

Bij de Staatsloterij-trekking van 10 december is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit Arnhem. Het winnende lotnummer is DA 65377.

“Wij willen de gelukkige winnaar van harte feliciteren met dit enorme bedrag! Wat een geweldige afsluiter van dit jaar. Het gaat hier om een abonneespeler. Dit betekent dat het prijzengeld automatisch wordt overgemaakt naar zijn of haar bankrekening. Uiteraard nemen wij contact op met de winnaar en zorgen wij voor passende begeleiding bij de nieuwe rijkdom”, aldus Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Vijf winnaars delen Jackpot 27,7 miljoen
De Jackpot van 27,7 miljoen euro netto is gisterenavond gevallen op vijf 1/5e loten. Drie van de vijf winnaars zijn abonneespelers en woonachtig in Zoetermeer, Hoensbroek en Den Haag. Ook twee groepsspelers delen mee in de prijs. De vijf winnaars delen de Jackpot en krijgen ieder 5,54 miljoen euro belastingvrij. Bij de eerstvolgende trekking staat de Jackpot op 7,5 miljoen euro. De kans dat hij dan valt is 1 op 7.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.